İZ GAZETE - Genç gazetecilerin birbirlerini tanıması, kurumlar arası dostluk ve beraberliğin sağlanması adına İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Ligi 2019 Ünver Ergün Sezonu son buldu.

İz Gazete ekibi turnuvaya farkındalık yaratacak bir kampanya ile katıldı. Geçtiğimiz Ağustos ayında İzmir’in farklı noktalarında çıkan ve 5 bin hektarlık orman alanını etkileyen yangınların ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi, ‘İzmir Küllerinden Doğacak’ adıyla bir bağış kampanyası başlatmıştı. İz Gazete ekibi ise bu kampanyaya destek olmak amacıyla İGC Basın Ligi’ne ‘Her Gol 1 Fidan’ kampanyası ile destek olma kararı aldı. Turnuvada attığı her gol adına 1 fidan dikeceklerini dile getiren İz Gazete ekibi turnuvada yarı finale kadar yükselip toplam 32 gol atarak 4’üncü olmayı başardı.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal ve Yazı İşleri Müdürü Cihan Samgar ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek İz Gazete ekibinin turnuvaya katıldığı ‘Her Gol 1 Fidan’ temalı formayı hediye etti. İz Gazete ekibi, ‘İzmir Küllerinden Doğacak’ kampanyasına turnuvada attıkları 32 gole karşılık 320 fidan ile destek olacaklarını açıkladı.

Turnuvada daha fazla gol atmayı hedeflediklerini ama başaramadıklarını ifade eden İz Gazete Yazı İşleri Müdürü Cihan Samgar, “Turnuva öncesinde final oynayacağımıza ve 100 golü bulacağımıza olan güvenimiz tamdı. Ancak yarı finalde elendik ve 32 gol atarak turnuva 4’üncüsü olduk. Sonrasında ise arkadaşlarımızla hep birlikte kampanyamızı ‘Her Gol 10 Fidan’ olarak değiştirmeye karar verdik. Dikeceğimiz 320 fidanla İzmir’in küllerinden doğmasına katkı koymaktan dolayı ekipçe çok mutluyuz. Basın Ligi’ni düzenleyen ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Turkuaz Medyayı da namağlup şampiyon oldukları için yürekten tebrik ediyoruz” dedi.     

Editör: Haber Merkezi