Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi, Öğrenci Hemşireler Derneği (ÖHDER) tarafından düzenlenecek olan  “1.Uluslararası 4.Ulusal Bireysel Gelişim Günleri Kongresi” ne ev sahipliği yapacak. Ana teması “Değişen Dünya ve Hemşirelik” olan kongre 13-16 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ulusal ve küresel bazda değişen koşullar ve ortaya çıkan yeni mesleki olanak ve gereklilikler açısından katılımcılara farkındalık kazandırması beklenen kongreye,  ulusal ve uluslararası uzmanlar katılacak. Üç gün sürecek olan kongre kapsamında  kurslar, paneller, konferanslar, öğrenci münazaraları, poster ve sözel bildiri oturumları ve yarışmalar yer alacak.

Ana teması “Değişen Dünya ve Hemşirelik” olan kongrede; Hemşirelikte Eğitim Uygulamaları, Hemşirelikte Araştırma, Hemşirelikte Uzmanlaşma, Güncel İlgi Ve Alanlar, Toplumsal Krizlerde Hemşirelik, Hemşirelik Felsefesi, Kültürlerarası Hemşirelik, Hemşirelikte İnovasyon ve Hemşirelikte Örgütlenme başlıklarında sunumlar yapılacak.

Editör: Haber Merkezi