ASYA YAŞARİKİZ / İZ GAZETE - Eylem ve Çağdaş Yazıcı çiftinin minik kızları Öykü Arin bugün 4. yaşına giriyor. Kasım ayında löseminin agresif ve az bulunan bir türü olan JMML tanısı konulan Öykü Arin için Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

Minik Öykü Arin için bugün birçok kutlama mesajı yayınlandı. Usta sanatçı Zülfü Livaneli bugün paylaştığı videoda, herkesi Öykü Arin için göreve çağırarak kök hücre bağışı çağrısında bulundu.

İyileşmesi için ilik nakli gereken Öykü Arin için henüz uygun donör bulunamasa da ‘donör ol umut ol’ kampanyası umudu büyütmeye devam ediyor.

ŞUBADAP İLE DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Tedavisi için Antalya’ya taşınan Yazıcı ailesi dün çocuk şarkılarının sevilen grubu Şubadap ile eğlendi. Minik Öykü Arin’e Muratpaşa Belediyesi Tenefüs Park’ta bir doğum günü konseri düzenlendi. Dilek tutarak kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını söndüren Öykü Arin’in iyileşmesi için kampanyalar sürmeye devam ediyor.

HALUK LEVENT KONSERİ ÇOK ÖNEMLİ

Yarın, Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda sanatçı Haluk Levent bir konser verecek. Konser, Öykü Arin’in genetik ikizinin bulunması için önemli bir adım olacak. ‘Haydi İzmir Öykü Arin ve tüm lösemililer için Haluk Levent Konserinde buluşuyoruz’ çağrısıyla yapılacak konser için Kızılay ekibi 15:00 -21:00 saatleri arasında konser alanında olacak. Saat 19:30’da başlayacak konser, kök hücre bağışı kampanyasında umudu daha da büyütecek.

KAHRAMAN ADAYLARI ARANIYOR!

Anne Yazıcı “Canımız, kızımız Öykü Arin’e ve tüm ilik bekleyen lösemili çocuklara derman olmak için başlattığımız kök hücre bağış kampanyası İzmir’de Haluk Levent konseriyle devam ediyor. Daha önce kök hücre için kan vermiş veya konser yerine kurulacak Kızılay çadırında donör olacak ‘kahraman’ adaylarının çağrılı olduğu konseri haber ve canlı yayınlarınızla kitlelere ulaştırmanız bizi mutlu edecektir.” çağrısıyla da konserin önemine dikkat çekti.

Biz de İz Gazete ekibi olarak İzmirlileri yarınki konsere davet ediyor ve minik Öykü Arin'in doğum gününü kutluyarak O'na çok yaşa Öykü Arin diyoruz!

Editör: Haber Merkezi