İZ GAZETE- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün, bilboardlarda yayınladığı 30 Ağustos kutlama mesajında kendi fotoğrafının yer almasını, yandaş medya linç kampanyasına dönüştürdü. Söz konusu afişlerin 2 saat içerisinde kaldırıldığını söyleyen Foça Belediye Başkanı Gürbüz, “Bizim birlikte çalıştığımız ekip, genç bir ekip. Bizim onayımız olmadan böyle bir şey yapmışlar.  Biz söz konusu afişleri iki saat sonra kaldırdık. Ancak bu pek bir şey de ifade etmedi” dedi.

İz Gazete’ye açıklamalarda bulunan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, konuyu yandaş Yeni Asır Gazetesi’nin linç kampanyasına dönüştürmeye çalışmasına ise tepki gösterdi.
Gürbüz, “Orada başkanın mesajı söz konusuydu. Ancak bakmak ile görmek arasında bir fark var. Tabi niyet iyi olmayınca böyle bir şey ortaya çıkıyor. Ben görseydim elbette böyle bir şey yaptırmazdım” şeklinde konuştu. 

Öte yandan yandaş Yeni Asır Gazetesi’nin Cumhuriyet Halk Partili isimlere karşı giriştiği ilk hedef gösteren başlık da bu değil. Yandaş gazete daha önce özellikle Cumhuriyet Halk Partili pek çok Belediye Başkanı, Milletvekili ve Belediye Meclis üyesini de hedef göstermişti.   

Editör: Haber Merkezi