İZGAZETE- Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi’nde yaşanan dekan değişikliği dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre; EÜ’de İletişim Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Dilek Takımcı görevden alındı. Takımcı’nın yerine Prof. Dr. Bilgehan Gültekin atandı.
 

Gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Dilek Takımcı, “Bugün itibariyle İletişim Fakültesi Dekanlık görevim sona ermiştir. Yeni atanan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin’e görevinde başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

Takımcı’nın yerine dekanlık görevine atanan Bilgehan Gültekin, kardeşi Doç. Dr. Tuba Gültekin ile birlikte geçtiğimiz yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında “Türk Siyasetinde Toplumsal Vicdan Liderliği: Devlet Bahçeli Modeli” isimli bir kitap yazmıştı. Söz konusu kitapta; Devlet Bahçeli’nin siyasal liderliği, Türk siyasetinde bir insani ve vicdani liderlik modeli olarak anlatılmıştı. Dilek Takımcı’nın görevden alınarak Bahçeli’ye kitap yazan Gültekin’in dekanlık görevine getirilmesi politik bir atama olarak yorumlandı.

Editör: Haber Merkezi