Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de cami minaresinden şarkı çalınmasına tepki gösterdi. Erdoğan, "Bunların hayallerinde ezan dışında başka bir ses duymak vardır. Saygısızlar sisteme sızıp şarkı çalıyor, CHP zevk alıyor.'' dedi.

İzmir’in farklı noktalarında bulunan camilerde Çav Bella çalınması sonrasında sosyal medya paylaşımları nedeniyle eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaşananlar tüm Türkiye gündemine bomba gibi düşerken Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti il başkanlarına seslendiği organizasyonda İzmir'deki camilerden yapılan müzik yayınına ilişkin açıklamarda bulundu.

Erdoğan; 'Ülkenin önüne takoz olmayı, milletin tarihine, kültürüne, değerlerine husumeti devleti yıpratmayı temel siyaseti haline getiren CHP, yine o bildiğimiz çirkin yüzünü sergilemekten geri durmuyor. 

CHP'nin her aktörü başka bir cephede bozgunculuk fesat peşinde konuşuyor.

İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor.

Geçtiğimiz günlerde dile getirdiği buhran ithamına kısaca değinmek istiyorum. Türkiye için buhran yabancı bir kavram değildir. Bu ülke geçmişte CHP dönemlerinde, halkına verecek ekmek bulamadığı için vatandaşa buhran yaşatmıştır. Yaşatan kimdir? CHP.''

Editör: Haber Merkezi