Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar, Kadın Meclisi Başkanı Türkmen Köşk, Engelli Meclisi Başkanı Cem Koç ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpiyat Köyü’nde hizmete açtığı Engelli Farkındalık Merkezi’ni gezdi. Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Akın tarafından karşılanan Güzelbahçe heyeti, engellilerin karşılaştıkları sorunları hakkında ‘empati’ yapmaları için karanlık bir odada tutuldu, gözleri bağlandı, tekerlekli sandalyeye bindirildi. Adeta engellilerin yaşadıkları ve karşılaştıkları zorluklar yaşatıldı ve empati yaptırıldı.

Büyükşehir’in Engelli Farkındalık Merkezi’nde engellileri daha iyi anlamak için yararlı bir inceleme gezisi yaptıklarını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe’de engellilere yönelik olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, “Azami kolaylığın gösterilmesi ve fiziki koşulların iyileştirilmesi için belediyemizin ilgili birimlerine talimat verdim” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar da “Engellilerin karşılaştığı sorunları daha yakından tanımak ve görmek için iyi bir deneyim oldu, empati yapmış olduk” dedi. 

Editör: Haber Merkezi