İZ GAZETE- Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nun İzmir programı bugün başladı. İz TV'de 'Pınar Teke ile Gün Doğdu' programına konuk olarak İzmir mesaisine başlayan Çerkezoğlu, ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret etti.

Soyer ile ülke gündemine ait genel konularda görüş alışverişinde bulunan Çerkezoğlu, yapılan görüşmede Başkan Soyer'e DİSK'in 16. Dönem Plaketi'ni hediye etti. Görüşmeye Limter İş Genel Başkanı Kamber Saygılı, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu da katılım sağladı.  

İzmir mesaisinin ikinci gününde, Çerkezoğlu'nun Tepecik Hastanesi'ne giderek çalışanlarla sohbet edeceği bilgisine ulaşıldı. Saat 10:30’da DİSK Tekstil'de örgütlü olan Manisada'ki fabrikayı ziyaret edecek olan Çerkezoğlu'nun, hemen sonrasında Celal Bayar Üniversitesi sağlık çalışanları ile bir toplantı yapacağı aktarıldı. Başkan Çerkezoğlu'nun saat 14:30’da yeni örgütlenen İZDENİZ çalışanlarıyla Bostanlı Vapur İskelesi'nde bir toplantıya katılacağı, daha sonra DİSK'in başlatmış olduğu iş sağlığı- iş güvenliği eğitimine gittikten sonra İzmir'den ayrılacağı belirtildi.