Geçen cuma günü Çiğli İlçesi'nde yolda yürüyenler, önünden geçtikleri bir evden kadın çığlığı geldiğini duyunca polisi aradı. Harekete geçen polis ekipleri, bildirilen adrese geldiklerinde, kapının kilitli olduğunu görünce içeri giremedi. Çilingire kapıyı açtırarak içeri giren polis ekipleri, yerde yarı baygın ve çıplak halde yatan A.A. adlı kadını buldu. Tedavi için hastaneye kaldırılan A.A., polise verdiği ilk ifadede, önceden tanıdığı 30 yaşındaki Tuncay S. tarafından bir eve getirildiğini ve "Para karşılığında ilişkiye gireceksin" diyerek kendisini burada zorla tuttuğunu söyledi.

Evde zorla tutulduğu iki gün boyunca ise kendisine başka bir erkek tarafından defalarca tecavüz edildiğini anlattı. Şikayet üzerine araştırma yapan İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, A.A.'ya tecavüz eden kişinin, kamyon şoförü Abdulah K. olduğunu belirledi.

A.A.'yı evde zorla tutan ve bazı suçlardan poliste kaydı bulunduğu belirtilen işsiz Tuncay S. ile kamyon şoförü Abdulah K. aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevkedilen Tuncay S. ile Abdulah K. nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi