İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'nun önderliğinde İzmir'de 'Can canı unutmaz' kampanyası başlatıldı. Her gün düzenli olarak sokak hayvanlarına bir kap su bir kap mama vermeyi içeren bu çalışma, salgın günlerinde sokak hayvanlarını çaresiz durumda bırakmamak için bir önlem niteliğine geçti.

'CHP BUCA İLÇE ÖRGÜTÜ'NE MEYDAN OKUYORUM'

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Örgütü bugün Kültürpark'ta bulunan sokak hayvanlarını beslerken, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu açıklamalarda bulundu. Gruşçu, "Bugün ‘Can Canı Unutmaz’ kampanyasını başlattık. Dünyada yaşayan 600 milyon sokak hayvanı için 4 nisan sokak hayvanları günü kapsamında sokak hayvanlarına her gün mama ve su vereceğiz. CHP Konak İlçe Örgütü olarak ilk önce Üçyol Metro’da, daha sonra Konak Meydanı’ndaki hayvanları besledik. Şimdi ise Kültürpark’taki sokak hayvanlarını besliyoruz. Sizden tek ricamız, günde  5  Türk Lirası ayırarak bir kap su bir kap mamayı çevrenizdeki hayvanlara vermeniz. Biz bu projeyi Konak Meydanı’ndan başlattık ve bu çalışmayı başlatmamızda yardımcı olan Mehmet Şakir Başak’a teşekkür ediyoruz.  Kendisi bize bağışlarıyla sokak hayvanlarını desteklememizi sağladı. Ben de burada meydan CHP Konak İlçe Örgütü olarak CHP Buca İlçe Örgütü’nün, sokak hayvanlarına bir kap su bir kap mama vererek çalışma yapması için meydan okuyorum. Bundan sonraki süreçte, biz onları asla yalnız bırakmayacağız. İnsanlık zor bir salgınla boğuşuyor ama asla sokak hayvanlarını unutmuyor. Hep beraber destek olmaya devam edelim” dedi.

Gruşçu’nun ardından diğer yönetici üyeleri de ‘Konak İlçe Örgütü olarak can canı unutmaz diyoruz ve herkesin desteğini bekliyoruz” diyerek çağrılarını yaptılar. CHP Konak İlçe Örgütü'nün başlattığı bu kampanyanın diğer ilçe örgütlerinde de yayılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi