BARIŞ ÖZDİL/ İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Gençlik Kolları, sabahın erken saatlerinden itibaren Karabağlar’daki sokak hayvanları için seferberlik ilan etti. Tüm gün süren çalışmalar sonucunda ilçenin büyük bir kısmını kedi ve köpek mamaları ile doldurmayı başaran gençlik kolları üyeleri, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. 

Ulusal çaptaki virüs salgını dolayısıyla caddelerin boş kaldığı İzmir’in Karabağlar ilçesinde birçok sokak hayvanı yapılan bu yardım kampanyası ile hayata tutundu. 

Çalışmayla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Gençlik Kolları Başkanı Fatma Gül Uysal, "Onlar da aynı bizler gibi birer can taşıyor ve en az bizim kadar yaşama hakkına sahipler" dedi.

Uysal ayrıca, "Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte onlar için dayanışmayı ve yardımlaşmayı büyütmeliyiz. Bu toplumun bir parçası olan minik dostlarımız için Karabağlar Gençlik Kolları olarak her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmak adına mücadelemize devam edeceğiz. Diğer tüm gençlik kollarımızı ve halkımızı bu mücadelede bizlere katılmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi