İZ GAZETE- CHP Bergama İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabı üzerinden, boşaltılan Bergama Belediye binasında hala faaliyetini sürdüren esnafa iş yerlerinin durumu, deprem risk analiz raporu gibi konularda herhangi bir açıklama yapılmadığını aktardı. Yapılan paylaşımda, "Belediyeyi sadece günü kurtarma yöntemi ile kötü şekilde yöneten bu yönetimden esnaf ve halk şikayetçidir" ifadeleri kullanıldı. 

'ESNAFA BİR DARBE DAHA'

Yapılan açıklamada, "AKP'li Bergama Belediyesi Yönetiminden esnafa bir darbe daha! Ekonomik koşulların ağırlığı, pandemi dönemindeki zorlu mücadele ve bir de Bergama Belediyesi AKP'li yonetimince tıpkı stadyum çevresindeki esnafın mağduriyetine benzer mağduriyet yaşatılan belediye binası altındaki esnafımızı ilçe örgütümüzce ziyaret ettik. Görünen şu ki; boşaltılan Bergama Belediye binasında hala faaliyetini sürdürmeye uğraşan esnafımıza iş yerlerinin durumu, deprem risk analiz raporu gibi konularda herhangi bir açıklama yapılmamış. Bu dönemde; Bergama Belediyesi binasının altındaki esnafa dükkanların akıbetini açıklamayan ve açıklamaktan çekinen, muhalefet tarafindan verilen soru önergelerine geçiştirici cevaplar veren, bilgilendirici bir açıklama yapmadan "ben yaptım oldu" zihniyeti ile belediyeyi sadece günü kurtarma yöntemi ile kötü şekilde yöneten bu yönetimden esnaf ve halk şikayetçidir" denildi.

'KÖTÜ YÖNETİLMEYE DEVAM EDİLMEKTEDİR'

"Esnaf diyor ki: "Bu durumda dükkan taşımak zor, buna bir de işlerdeki düşüş eklendi, maddi zorluklar içinde bir de taşınma, dekorasyon ve kira maliyeti ile başa çıkacak durumumuz yok" ifadeleri kullanılan açıklamada, "CHP diyor ki: Bergama Belediyesi AKP'li bu yönetimce kötü yönetilmeye devam edilmektedir" denildi.

Editör: Haber Merkezi