Bir süredir tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren İzmir basınının sevilen isimlerinden, Ege Telgraf Gazetesi Genel Koordinatörü Can Suphandağlı için için ilk tören Ege Telgraf Gazetesi önünde düzenlendi. Törene ailesi, yakınları ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Burada konuşma yapan dostları Can Suphandağlı ile olan anılarını paylaştı. Ege Telgraf Genel Yayın Yönetmeni ve Can Suphandağlı'nın eşi Aylin Suphandağlı yaşadığı acının tarifsiz olduğunu belirterek bu zor günde yanında olan herkese teşekkür etti.

Eşinin ameliyata giderken mutlaka dönüp gazete önündeki kafede kahve içeceğini söylediğini anlatan Suphandağlı, "Hep beraber oldunuz acımızı paylaştınız. Bundan sonra da hep beraber olacağımızı biliyorum. Bana destek olacağınızı Can ağabiyinizi unutmayacağınızı biliyorum" diye konuştu.

Daha sonra Can Suphandağlı'nın cenazesi Alsancak Hocazade Camisi'ne getirildi. Buradaki törende de İzmir Büyükşehir Belediye Aziz Kocoğlu, ilçe belediye başkanları, İzmir miiletvekilleri ve gazeteci dostları ile yakınları hazır bulundu. Can Suphandağlı, kalabalık bir katılımla kılınan cenaze namazının ardından, Urla Çeşmealtı Güvendik Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: Haber Merkezi