Foça Belediyesi'nce üç personelden oluşan bisikletli zabıta timi kuruldu. Trafiğin yoğun olduğu caddelere ve araçların girmekte zorlandığı sokaklara bisiklet aracılığıyla kolayca ulaşabileceği belirtildi.

CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Halkımızın huzuru ve ilçenin düzeni için çalışan zabıta ekiplerimiz, hizmetlerini hızlı ve etkin bir biçimde yerine getirebilecek. Bu uygulama, kent içi ulaşımda bisiklet kullanımının özendirilmesini sağlayacaktır" dedi.

EMNİYET BİSİKLET TİMİ DE GÖREV BAŞINDI

Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren ve beş personelden oluşan bisiklet timi de, ilçede görev yapmaya başladı. Bisiklet timlerinin göreve başlamaları dolayısıyla, hizmet açılışı ve kortej yürüyüşü yapıldı. Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen resmi programın ardından yapılan hizmet açılışı ve kortej yürüyüşüne; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Garnizon Komutanı ve Foça Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli, zabıta personeli, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

FOÇA (İzmir), (DHA)

Editör: Haber Merkezi