İZ GAZETE- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, sosyal medya hesabı üzerinden, 1999 yılında İtalya'da kurulmuş uluslararası bir belediyeler birliği olan Cittaslow üyeliği için hazırladığımız resmi başvuru dosyasını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e iletildiğini ifade etti.
Fatih Gürbüz, aynı zamanda Cittaslow Uluslararası Başkan Yardımcısı ve Cittaslow Türkiye Koordinatörü olan Soyer’e sunduğu başvuru dosyasının onaylanması halinde  3-4 aylık sürecin ardından Foça; Cittaslow Uluslararası Organizasyonu üyesi olacağını açıkladı. İşte o Gürbüz'ün o paylaşımı:

"Cittaslow üyeliği için hazırladığımız resmi başvuru dosyasını, Türkiye Koordinatörü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’e makamında ilettik.
Cittaslow Uluslararası Başkan Yardımcısı ve Cittaslow Türkiye Koordinatörü Tunç Soyer’e sunduğumuz başvuru dosyası; Cittaslow Uluslararası Organizasyonu tarafından hafta sonu Muğla-Dalaman’da yapılacak toplantıda değerlendirmeye alınacak. İlk başvurumuzun kabulü halinde, hazırlayacağımız detaylı dosyanın teslimini takip eden 3-4 aylık sürecin ardından Foça; Cittaslow Uluslararası Organizasyonu üyesi olacak.
Cittaslow başvurumuzu memnuniyetle karşılayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ve bu süreçte büyük özenle çalışan Foça Belediyesi Cittaslow Başvuru Koordinatörü Meclis Üyesi Hakan Barçın’a, Foça Cittaslow Gönüllüsü Eren Tunga’ya ve Foça Belediyesi Meclis Üyelerine, çok teşekkür ediyorum."

Editör: Haber Merkezi