İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Engin Berber, Akademi Ege Şirketi Genel Müdürü Osman Zeki Ergin ve öğretim üyelerinin katıldığı toplantıda yedi modüllük eğitim için el sıkışıldı.

Proje kapsamında;  Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı, Stratejik Satın Alma, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi, Etkili Pazarlama ve Satış Uzmanlığı, Global Dış Ticaret Uzmanlığı, Micro MBA, Kurumsal İletişim ve Stratejik Marka Yönetimi ana başlıkları altında eğitimler verilecek. Şirkete eğitim için başvuracak öğrenciler, dersleri Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden alacak.

Bir önceki dönem başlayan eğitim programına katkıda bulunan bütün öğretim elemanlarına teşekkür eden Prof. Dr. Engin Berber,  “ Biz de başlamış bu güzel işi şimdi biraz daha geliştirerek ve güncelleyerek devam ettirmenin keyfini sürüyoruz. Beni dekan olarak memnun eden şey,  fakültemizin tek bölümünün hocalarının değil üç bölümün de öğretim üyelerinin ders anlatıcı olarak katkıda bulunacak olması. Böyle bir programa piyasada müşteri bulabilmek de çok güzel bir şey ve bu anlamda profesyonel bir firma. Üniversite ile işbirliği halinde bu projenin gerçekleştiriliyor olması da bu firmanın işini kolaylaştırıyor. Kısacası iki tarafı da memnun eden bir anlaşma oldu. Ben de programa katkı verecek arkadaşlarıma ileriki süreçlerde başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Akademi Ege Genel Müdürü Osman Zeki Ergin, “Böyle güzel bir programı hep birlikte yürüteceğimizden dolayı çok mutluyum. Çok güzel bir işe imza atıyoruz. Türkiye’de bu seviyede eğitimler çok fazla yok. Biz bunu yapabildiğimiz için ayrıca gurur duyuyoruz. Umarım hep birlikte daha iyi işlere de imza atarız. Daha büyük adımlarımız olacak ve o zaman da hep birlikte olacağız. Engin bey ve diğer yöneticilere katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum ve öğretim üyelerine eğitimlerinde başarılar diliyorum’’ dedi. 

Editör: Haber Merkezi