Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak göreve geldiğinden buyana öğrencilerle iç içe çalışmalarını sürdürüyor. Prof. Dr. Budak, Öğrenci Konseyi üyesi gençlerle yemekte bir araya geldi. Gençlerin dile getirdiği sorunları ve talepleri tek tek dinleyen Prof. Dr. Budak, “ülkemizin geleceği olan sizlere daha iyi hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Öğrenci odaklı bir yönetim anlayışını benimsediğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Budak, ‘‘Ülkemizin her bölgesinden üniversitemize gelen tüm öğrencilerimizi evladım olarak görüyorum. Ege Üniversitesi öğrencilerinin barınma konusu başta olmak üzere tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Amacımız; öğrencilerimizin barınma, beslenme sorunları olmadan huzur içerisinde ve kaliteli eğitim alarak öğrencilik yaşamını sürdürmeleri. Bu anlamda öğrencilerimizle iletişim halinde olacağım. 15 Temmuz hain darbe girişimi ülkemize pek çok zarar vermeyi hedefleyen ve gençlerimizin geleceğini çalma girişimiydi. Bu anlamda öğrencilerimizi farklı amaçlarla açılan yurtlara kaptırmayacağız. Ülkemizin geleceği olan sizlere daha iyi hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Tok ise “Eğitim yaşamımızda ve kampüsümüzün sosyal alanlarında karşılaştığımız pek çok sorunu Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’a aktardık. Kendisinin öğrenci odaklı yaklaşımı bizleri mutlu etti. Öğrenci arkadaşlarımızla rektörümüzün daha sık bir araya gelme düşüncesini de çok önemli buluyoruz. Bizleri ağırladığı için kendisine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi