Üstün Dökmen Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri bir yıl boyunca hazırladıkları sanat çalışmalarını “Konuşan Portreler" adıyla Ekol Sanat Galerisi'nde sergiledi. Minikler serginin açılışını Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz, Küçük Şeyler Anaokulu Müdürü Selami Korkmaz ve aileleriyle birlikte yaptı. Açılışa ayrıca Ressam Selin Melek Aktan'da katıldı.

Açılış konuşması yapan anaokulu müdürü Selami Korkmaz, “Bu etkinlikteki amacımız çocuklarımızı sanat ve sanatçıyla tanıştırmak, sanat eserleri hakkında bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak. Birçok ünlü ressamın eserlerini çocuk gözüyle resmetmelerini ve yorumlamalarını istedik, ortaya çok güzel eserler çıktı. Bize bu resimleri sergileme fırsatı veren Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz'a çok teşekkür ediyoruz. 95 çocuğun resimlerinin bir sanat galerisinde sergileniyor olması bizim için büyük bir onur ve gurur. Bize ve sanata verdiği desteklerden dolayı Ekol ailesine teşekkürü bir borç biliyoruz" diye konuştu.

Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baz ise minik sanatçıları tebrik ederek “Tema olarak seçtiğiniz sanatçılar gerçekten etkili ve önemli sanatçılar Beethoven, Picasso, Frida ve diğerleri sanat tarihine adını yazdırmış sanatçılar. Küçük dostlarımızı sanatla iç içe olmaları beni fazlasıyla memnun etti ve sevindirdi. Bundan sonraki yaşamlarında sanat hep onlarla birlikte olsun ve hiç pes etmesinler" dedi.

Üstün Dökmen Küçük Şeyler Anaokulu Müdürü Selami Korkmaz, sanata katkılarından dolayı Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz'a plaket verdi.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi