Karabağlar Kaymakamlığı’nın desteklediği kampanyada çockuların yüzü hediyelerle güldü.

İMAF bir süre önce başlatığı giyecek yardımı kampanyasının dağıtımı için start verdi. İlk etapta 50 öğrenciye federasyon binasında giyecek yardımında bulunuldu. İkinci etapta da Konak’ta belirlenen 4 okuldaki muhtaç öğrencilere giyecek ulaştırılacak.

İMAF Genel Başkanı Beşir Tunç, gençlik, kadın kolları ve yönetim olarak bir süredir ihtiyaç sahibi öğrenciler için bir çalışma yaptıklarını belirterek, “Geldiğimiz noktada çalışmamızı tamamladık. Bize gelen bağışların ve yönetimdeki arkadaşlarımızın desteklerinin ulaştırılmasını sağlıyoruz" dedi. Tunç, 4 okulda tespit ettikleri öğrencilere kıyafet ulaştırcaklarını kaydederek, “Mehmetçik İlkokulu, Vali Kazımpaşa İlkokulu, Yıldırım Kemal İlkokulu, İbni Sina Ortaokulu olmak üzere 4 okuldaki öğrencilerimize kıyafet ulaştıracağız. Kampnayaya destek veren tüm dostlara, hemşerilerimize teşekkür ederim" dedi.

Tunç, öğrencilerin bu ülkenin geleceği olduğunun altını çizerek, “Biz geleceğimize sahip çıkıyoruz. Öğrencilerimiz için daha büyük imkanlar oluşturup daha büyük destekler sunmak için çalışacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi