Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım/Reklamcılık bölümü öğrencileri tarafından ve Yaşar Holdingin desteğiyle  düzenlenen “Hit Fikirler Atölye Çalışması”na Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliği yaptı.

Açılış konuşmasını Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aylin Göztaş yaptı. Prof. Dr. Göztaş, “Biz aslında burada en büyüğünden en küçüğüne bir iletişim ailesini temsil ediyoruz. El birliği ile gerek sektörde gerek akademide olsun biriktirdiğimiz bilgi ve deneyimleri bir sonraki nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Hit Fikirlerin gerçekleşmesine zemin hazırlayan Prof.Dr. Demet Gürüz’e öncelikli olarak teşekkür ediyorum. Atölyede çalışacak genç arkadaşlarım hepiniz dozunu aşmadığınız sürece tatlı bir rekabet içerisinde olacaksınız. Çok güzel fikirler üreteceğinize inanarak her bir ekibe başarılar diliyorum’’ dedi.

Yaşar Holding Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Aykırı ise “ Pınar et ve Süt Grubu olarak her yıl bu tür etkinlikleri desteklemeye devam ediyoruz. Pınar grubu olarak yeni fikirlerin her zaman arkasındayız. Yaptığınız işi severek yapmalısınız. Heyecanınızı ve sevginizi kaybederseniz bu işi sürdüremezsiniz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi

Editör: Haber Merkezi