İZ GAZETE- 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimler için kulisler hareketlenirken İzmir yerelinde de aday adaylık süreci devam ediyor.  

CHP'li Erdal Mansuroğlulları, aday adaylığı başvurusunu Çiğli İlçe Başkanlığı’na yaptı. Mansuroğulları yaptığı adaylık açıklamasında, "Çiğlimizi katılımcı, adil ve liyakat esaslarıyla yönetmeye sözümüz var" dedi.

Sözümüz de var, gücümüz de

Mansuroğulları'nın yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

Çocukluğumun, gençliğimin geçtiği Çiğli'nin sokakları beni sıradışı insanlarla, hikayelerle buluşturdu. Geçen zamanda hem kentimiz adına hem de aynı havayı soluduğum, aynı suyu içtiğim dostlarım adına iyi ve kötü birçok tecrübe edindim. Hani derler ya "Hayatım, çocukluğumun izdüşümüdür..." İşte tam da öyle! Ben değil, biz demeyi öğrendim.

Edindiğim tecrübelerle, yaşadığımız ve yaşayacağımız sorunlara çözümler de ürettim. Şimdi çocukluk yıllarımda kapısından girdiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nin bana kattığı siyasal, ilkesel ve etik değerlerle bu çözümleri hayata geçirmenin vakti geldi.

Bunu hep birlikte başaracağız, başarmak zorundayız... Bu yola çıkarken "sözümüz var" dedik.

Çiğlimizi katılımcı, adil ve liyakat esaslarıyla yönetmeye "sözümüz var",

Çiğlimizin hak ettiği kent kimliğine, sağlıklı şehirleşme modeline, modern alt ve üst yapı teknolojilerine, insana ve doğaya saygılı yaşam şekline kavuşması için tüm imkanları seferber edeceğimize "sözümüz var",

Çiğlimizde çiftçi, esnaf, sanayici, zanaatkar, işçi, memur ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri birlikte planlayacağımıza "sözümüz var"

Çiğlimizde yaşayan kadın, çocuk, yaşlı, engelli gibi dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık yapacağımıza "sözümüz var".

Bizim yedi gün, yirmi dört saat hemşerilerimizin hizmetinde olmaya "sözümüz var". Sözümüz de var, gücümüz de var!

Editör: Duygu Kaya