Gizem TABAN/İZ GAZETE- Torbalı’da Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur’un vefatının ardından meclis içinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Adayı Mithat Tekin ile AKP’nin Adayı Özgür Erman Çağlar arasında gerçekleşen başkanlık seçiminde CHP ilk turda 3 fire vermişti. Seçim sonucunda yeni başkan CHP’li Tekin olurken CHP’den 1 meclis üyesi de istifa ederek AKP’ye geçmişti. AKP tarafından yargıya taşınan seçimle ilgili ne karar çıkacağı merakla beklenirken CHP önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Belediyesi CHP’li meclis üyeleri, CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın ve İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin İz Gazete’ye konuşan CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, Torbalı’da Millet İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ve seçimin tekrarlanması durumunda yine birlik ve beraberlik içinde seçimi kazanacaklarını ifade ettiklerini söyledi. Günaydın ayrıca, Kılıçdaroğlu’na Torbalı sürecindeki desteklerinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu’ya teşekkür ettiklerini aktardıklarını ifade etti. 

LİDER NE MESAJ VERDİ?
Günaydın, ziyarette CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, “Birlik beraberlik içinde olmanız mutluluk verici, öyle olmanız da gerekir. Tunç başkan her zaman yanınızda, güvendiğimiz bir belediye başkanımız” minvalinde mesaj verdiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi