Düzenlenen açılış törenine, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Eshot Genel Müdürü Erhan Bey, İzmir Gaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Kemalpaşa İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Ulucak Mahallesi Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Ulucak bölgesinde yapılan doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler veren İzmir Gaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan, ‘’Ulucak’ta başlattığımız çalışmalar, tamamlanma aşamasına gelmiş, Ulucak’lılar çevreci ve temiz enerjiye kavuşmuştur. Günümüz itibariyle Ulucak’ta toplam 37 kilometre boru hattı döşenmiştir. Bu yatırım ile 3951 daireye doğalgaz ulaşmış, 1555 daire doğalgaz kullanımına hazır hale gelmiştir. Yürüttüğümüz çalışmalar esnasında gösterdikleri katkı ve destek için Kemalpaşa Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı’ya, Ulucak mahallesi muhtarlarına ve Ulucak’lılara teşekkür ederim’’ dedi.

80 MİLYON TL YATIRIM

Ulucak’a tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığının altını çizen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,’’ Eshot ve doğalgaz Ulucak’ımıza hayırlı olsun. Yapılan çalışmalar dolayısıyla İzmir Gaz ve Eshot Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Yatırımlar bunlarla sınırlı kalmayacak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulucak’a 80 milyon tl yatırım yapıyor, özellikle ulaşım, gelişmiş ülkelerde elzem bir konudur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüştük, inşallah metro çalışmaları da 2023 yılında Kemalpaşa’da başlıyor’’ dedi.

KEMALPAŞA’DA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Seçim döneminde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Karakayalı,’’ Seçim döneminde verdiğimiz bazı sözler vardı, onları bir bir yerine getirmeye başlıyoruz. Buradan İzmir Gaz Genel Müdür Yardımcıma da seslenmek istiyorum, Ulucak tamam sırada Kızılca, Bağyurdu ve Armutlu var. Kemalpaşa’da her şey çok güzel olacak’’ dedi.