Seferihisar Belediye binasında gerçekleşen ziyarete Disk Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Lastik İş İzmir Şube Başkanı Zedin Yumli, Genel İş Sendikası İzmir 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, Genel İş  Sendikası İzmir 4 Nolu Şube Başkanı Şükret Sevgener, Genel İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şube Sekreteri Aydın Tekin katıldı.

"ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı; “Demokrasi güçleri olarak OHAL sürecinde yapılan uygulamalarının ve Kayyum atamalarının keyfi uygulamalar olduğunu düşünüyoruz. Bu şekilde Türkiye'de demokrasiden, özgürlüklerden bahsedilmez hale geliyoruz. OHAL uygulaması ile birlikte Türkiye'de işçiden, emekçiden yana olan tüm radyo ve televizyon kurumları kapatılır oldu. Tüm bu yaşananlarının karşısında dimdik duracağız. Bu haklı davamızda yaptığımız eyleme gelerek bize destek veren Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e çok teşekkür ediyoruz. Bugünkü ziyaretimizin nedeni de bize verdiği güç nedeniyle. Hep birlikte ülkemize, milletimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

EN GÜZEL CEVAP

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Hukukun üstünlüğü, demokrasi ve barış temelinde dayanışmamızı güçlendirmek zorundayız. Aydınlık Türkiye’nin, çocuklarımızın geleceğinin tek çaresi bu zeminde işbirliğinin, güç birliğinin sağlanmasıdır. Darbe ve dikta peşinde koşanlara en güzel cevap budur” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi