Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki 120 kişilik sinema salonu 22 Aralık'ta hizmete açılıyor. Aynı gün çekimleri Torbalı ve yöresinde yapılan "Yağmurlarda Yıkansam" filminin de galası yapılacak. Birçok festivalden ödül alan ve kadına şiddet konusunu işleyen film, perşembe günü saat 17.30 ve 19.30'da olmak üzere iki seansta izleyicilerle buluşacak.

Filmin Torbalılı yönetmeni Gülten Taranç ile film yapımcısı Ragıp Taranç'ın da hazır bulunacağı gala gecesinde, film oyuncularının da katılması bekleniyor. Torbalı'nın hızlı biçimde geliştiğini, genç nüfusun arttığını bu nedenle sosyal, kültürel yaşamı da sürekli canlı tutmak istediklerini belirten  

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'da bir sinema salonunun bulunmayışı büyük bir eksiklikti. Özellikle gençlerimizin bu konuda yoğun bir talebi vardı. Bizler de bu talepler doğrultusunda mevcut. Sinema salonunda gerekli düzenlemeleri yaptık ve salonumuzu film gösterimine uygun hale getirdik. Ülke genelinde hangi filim gösterimdeyse vizyonda neler varsa değerli hemşerilerim aynı anda kendi ilçelerinde bunu son derece şık, modern bir ortamda izleyecek. Bunun için sevdikleriyle İzmir'e gitmelerine gerek kalmayacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi