YAĞIZ BARUT/ İZ GAZETE- Bayraklı Belediyesi’nde çalışan ve lösemi hastası çocuğunun tedavisi için Ankara’ya taşınmak zorunda olan, bu sebeple kendi isteğiyle işten çıkan Kamil Göktaş üzerinden, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a sosyal medyada bir karalama kampanyası başlatıldı.

TAZMİNATIMI DA ALACAĞIM’

Kendisine ulaştığımız Kamil Göktaş gazetemize özel şu açıklamayı yaptı: “Lösemi hastası çocuğumun tedavisi Ankara’da olduğu için ve çocuğumun yanında olmam gerektiği için, kendi isteğimle Bayraklı Belediyesi’nden ayrıldım. Kimse beni işten atmadı. Tazminatımı da alacağım. Sosyal medyada bu konuda yanlış bir anlaşılma söz konusu oldu. Beni kimse işten çıkarmadı, kendi isteğimle ayrıldım ve Ankara’da iş bularak, çocuğumun tedavisini devam ettireceğim” diye konuştu.

SANDAL’A KARALAMA

Öte yandan Bayraklı Belediyesi’nin eski başkanına yakınlığıyla bilinen bazı isimler kişisel sosyal medya hesaplarından, lösemi hastası çocuğu olan bir babayı işten çıkardığını iddia ederek, Sandal hakkında karalama ve linç kampanyası başlattı.

SANDAL, YARDIMCI OLACAK

Bayraklı Belediyesi’nin ise, çocuğunun hastalığı için Ankara’ya taşınmak zorunda olan işçiye, iş bulabilmesi için referans olacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi