İZGAZETE - Geçtiğimiz yerel seçimlerle birlikte Narlıdere Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Anıl Feroğlu, Konak Belediyesi’ne geçti. Feroğlu, Konak Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütecek.

Feroğlu daha önce Tire ve Menemen’de Yerel Hizmetler Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu.

Feroğlu’nun açıklaması şöyle;

Değerli arkadaşlarım; İktidarın yereldeki başarılardan geleceğine inanan biri olarak 31 Mart seçimlerinden sonra yaşadığımız umut verici tablonun kıymetini bilerek devamını sağlayacağımıza dair inancımı koruyorum. Her şeyden önemlisi böyle bir takımın arka sıralardaki bir oyuncusu olarak bende bu tablonun bir parçasıyım diyebilmek benim için her zaman tarif edilemez bir gurur.

ENGİN VE BATUR’A TEŞEKKÜR

Bu anlayışla 1.5 yıldır Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım Narlıdere Belediyesinden geçtiğimiz hafta Cuma günü itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Bu onurlu görevi bana vererek genç yaşta önemli deneyimler kazanmamı sağlayan ve beni bu göreve taşıyan İzmir siyasetinin önderlerinden Başkanımız Sn. Ali Engin’e teşekkürlerimi iletiyorum.

Pazartesi günü itibari ile de artık Konak Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyorum. Bu önemli görevi bana vererek İzmir’in başkentine birlikte hizmet etme imkanı tanıyan belediyeciliğin duayenlerinden Başkanımız Sn. Abdül Batur’a bana tanımış olduğu fırsattan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan böyle Başkanımızla birlikte Konak’ın başarısı için yol yürüyecek olmanın gururunu yaşarken, en iyi okulda, en iyi öğretmenden ders almanın ayrıcalığına sahip olduğumun da farkındayım.

Son bir teşekkürde Narlıdere’deki çalışmalarımıza katkı koyan işçi arkadaşlarıma. Gece gündüz demeden çalışarak Narlıdere için akıttıkları alınteri için ne kadar teşekkür etsem azdır. Her şey onların emekleriyle kıymetli. Hepsinin üzerimde çok hakkı var. Bana olan haklarını helal etsinler.

Nazım’ın dediği gibi ; “ve dövüşebilirim... Doğru bulduğum, haklı bulduğum, güzel bulduğum her şey ve herkes için...”

Editör: Haber Merkezi