Belediye Başkan Vekili İpek Yılmaz, Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, Belediye Başkanı Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem, meclis üyeleri ve daire müdürlerinin katılımıyla ilk siren çaldı ve çocuklar heyecanla trene bindi. 125. Yıl Kültürpark çevresinde tur atan trende çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

Belediye Başkan Vekili İpek Yılmaz yaptığı konuşmada; “Ödemiş Belediyesi yaptığı uygulamalarla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her zamanda yanında olduğunu gösteriyor. İmkanlar çerçevesinde merkezde ve merkeze uzak eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Aynı zamanda çocuklarımıza yeni oyun alanları oluşturuyor. Bu dönemde 29 tanesi merkeze uzak mahallelerde, 10 tanesi merkezde olmak üzere toplam 39 oyun grubu  hizmete sunuldu. Bu çalışmalarımızın devamı olacak. Bugün çocuklarımız çifte bayram yaşıyor. Hem karnelerini almalarının sevinci hem de gezinti trenimizin çalışmaya başlaması. Tatil boyunca çocuklarımız, Kültürpark’taki imkanlardan faydalanabilir. Çocuklarımızın özgüvenlerinin geliştirilmesi, aileleriyle kaliteli vakit geçirmesi gelecekleri adına çok önemlidir” dedi.

Dört vagonlu olan trenin her bir vagonunda ayrı ayrı çizgi film karakterleri bulunmakta. Bir ay boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek olan İlkkurşun Ekspres, makinist Güler Demirbilek ile seferlerini gün boyunca sürdürmektedir.

Editör: Haber Merkezi