Dikili Belediyesi tarafından Geleneksel Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında iki gün üst üste Çandarlı Kalesi ile Dikili Atatürk Meydanı'nda kurulan özel alanlarda Usta Tiyatrocu Yüksel Ünal tarafından sahnelenen 'Çöp Tenekesi - Bi Kişilik Gösteri' adlı oyun sanatseverler tarafından ilgiyle izlenip, ayakta alkışlandı.

ÜNAL VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Dikili Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında usta oyuncu Yüksel Ünal tarafından güldürdüğü gibi düşündüren ve hayata dair yaşanmışlıkların anlatıldığı tek kişilik komedi oyunu 'Çöp Tenekesi - Bi Kişilik Gösteri'  ilk olarak Çandarlı Kalesi içinde kurulan özel alanda sergilendi. Sergilenen oyunu birim müdürleri ile birlikte izleyen Dikili Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Canseven, oyundan büyük keyif aldığını belirtti. İzleyenler tarafından ayakta alkışlanan oyun sonunda Usta Tiyatrocu Yüksel Ünal'ı göstermiş olduğu performansından dolayı tebrik eden Başkan Vekili Ahmet Canseven, "Böyle anlamlı bir ayda konuğumuz olan ve bizleri anlamlı bir gösteriyle, çok önemli mesajlar veren sanatçı kardeşimiz Yüksel Ünal'a gönülden teşekkür ediyorum" dedi. Çandarlı gösterisinin ardından Dikili Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen gösteride de Dikilililerle buluşan Ünal, burada da vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Dikili Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen gösterinin ardından dakikalarca ayakta alkışlanan usta sanatçı Yüksel Ünal'a, günün anısına CHP'li Meclis Üyesi Adil Kırgöz tarafından çiçek ve yöresel ürünler sepeti takdim edildi.

“DİKİLİ’Yİ ÇOK SEVİYORUM”

Dikili ve Çandarlı halkına ilgisinden ötürü teşekkür ederek, Dikili'de çok güzel iki günü ardı ardına yaşadığını ifade eden usta tiyatrocu Yüksel Ünal, kendisi için özel bir yer olan Dikili'yi çok sevdiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi