Maltepe ve Şirintepe Mahallesi halkı iftar yemeğinde buluştu. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, dayanışma ve beraberlik duygusu içinde Ramazan'ın manevi değerlerinin paylaşılmasını amaçladıklarını ifade etti. iftar yemeğine mahalle muhtarları ile CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve ilçe yönetimi de katıldı.

İftara gelen mahalle sakinlerine bizzat kendisi yemek dağıtan ve her bir konukla tek tek ilgilenen Başkan Hasan Arslan, Ramazan ayının bolluk bereket ayı olduğunu, insanların dayanışma ve birlik içinde bu ayı kardeşçe kutlaması gerektiğine inandığını söyledi. Çiğli Belediyesi olarak iftar yemeklerini çeşitli mahallelerde yaparak daha geniş kitlelere ulaştıklarını belirten Başkan Arslan, iftar yemeklerine tüm Çiğli halkını beklediklerini söyledi.

Başkan Hasan Arslan, “Ramazan ayı coşkusuna dahil olabilmek çok güzel. Tüm vatandaşlarımız için Ramazan sofralarına bir parça katkımız olabilirse kendimizi mutlu sayarız. Çiğli halkıyla bir arada olmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı iftar yemeklerimize bekliyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi