İz Gazete - Aliağa'da yapacakları 'Yerel yönetimler ve demokrasi' başlıklı söyleşiye dair yürüttüğü çalışmalar kapsamında ziyaretlerde bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz gazetemizi de ziyaret etti.

Aliağa Belediyesi'nin mevcut işleyişi hakkında fikirlerini ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçedeki çalışmalarını gazetemiz ekibiyle paylaşan Durmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini her gördüğünde "Başkan Aliağa'yı yeniden alıyor muyuz?" diye sorduğunu ifade etti. 

Bir dizi açılışa katılmak üzere geçtiğimiz hafta İzmir'e gelen Kılıçdaroğlu'nun kendisine yine aynı soruyu sorduğunu kaydeden Durmaz, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na söz verdim. Aliağa'yı yeniden kazanacağız. Hem de öyle zorla değil, yüzde 50'den fazla bir destekle Aliağa'yı bundan sonraki dönemde Cumhuriyet Halk Partisi yönetecek" dedi.

8 İLÇE ÖNEMLİ

Partisinin İzmir'de kazanamadığı 8 ilçenin ilk yerel seçimlerde çok önemli olacağını ve tüm CHP'lilerin bu ilçelerin yeniden kazanılması için çaba sarf etmesi gerektiğini söyleyen Durmaz, gazetemizle ilgili ise "Demokrasi ve özgürlüklerden yana  yayın çizginiz için teşekkür ederim" ifadesinde bulundu. 

Durmaz, "İz Gazete ve İz Dergi'nin başarılı olmasını önemsiyorum. İnanıyorum ki, İzmir'de ilerici bir çizgide yayın hayatınıza devam edeceksiniz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi