Çocukların golf oynayıp eğlenceli vakit geçirmesi için, 5 kullanılmış pili Büyükpark içindeki Kızlar Kahvesi'ne getirmesi yeterli.

Bornovalı çocuklar yarıyıl tatilinde hem doğanın korunmasına katkıda bulunuyor hem de Bornova Belediyesi'nin Büyükpark içindeki Kızlar Kahvesi'nde bulunan golf alanında gönüllerince vakit geçiriyor. Atık pillerin doğayı kirletmesinin önüne geçmek için başlatılan kampanya kapsamında çocuklar, kullanılmış 5 adet pili getiriyor karşılığında golf alanında yarım saat ücretsiz oyun hakkı kazanıyor.

Kısa süre önce açılan Kızlar Kahvesi'nin yanındaki 9 delikli golf alanına aileleriyle birlikte gelen çocuklar, bir yandan atık pillerin doğaya zarar vermesini önlerken bir yandan da eğlencenin tadını çıkarıyor. Kızlar Kahvesi'nde çaylarını yudumlarken çocuklarının neşe içindeki oyunlarını seyreden aileler ise yarıyıl tatili boyunca sürecek uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bir dönem boyunca okullarına ve derslerine yoğunlaşan çocukların yarıyıl tatilinde eğlenceyi hak ettiklerini söyleyerek, “Bu düşünceyle Bornova Belediyesi olarak çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirecekleri bir etkinlik düzenlemek istedik. Çevremizi korumanın önemini de atık pilleri toplayarak anlatıyoruz. Çocuklarımız doğayı koruma anlayışını ve eğlenceyi çok güzel birleştirdi. Bütün çocuklarımızı tatil boyunca golf oynamaya davet ediyorum" dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi