Tüm Yerel Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Bilal Altıner, Yönetim Kurulu üyeleri Özkan Felek, Başar Özmen, Tolga Suvari, Ersoy Yıldırım, M. Ali Gültekin, Serdal Karasaç, Tüm Yerel Sen Merkez Denetleme Kurulu üyesi Ergül Gülmez, işyeri temsilcileri İlknur Kesercioğlu ve Gizem Taş Çağlar’ın katılımıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile toplu sözleşme, emekçilerin sorunları, örgütlenme sorunları ve 1 Mayıs üzerine görüşme gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in adını kullanarak bazı sendikaların örgütlenmeye çalıştığı, bürokratlar eliyle sendikamıza karşı algı operasyonu yapıldığı Başkan Soyer’e aktarıldı.

"ASLA HERHANGİ BİR SENDİKAYA TARAF OLMAM"

Başkan Soyer ise bu konuda asla taraf olmadığını, sendikal örgütlenmede özgürlükten ve demokrasiden yana olduğunu belirtti. Bürokratların taraf olması ile ilgili müdahil olacağını ve tarafsızlık deklarasyonuyla ilgili araştırma yapacağını tarafımıza aktardı. Hazırlanan toplu sözleşme taslağını Başkan Soyer’e sunan Tüm Yerel Sen, çalışmaları inceleyeceğini ve emekçilerin refahını yükseltmek için elinden gelen herşeyi yapacağını tarafımıza bildirdi. 

Tüm Yerel Sen İzmir 1 nolu Şube yönetim Kurulu Başkan Soyer’e M. Kemal ATATÜRK desenli duvar kilimi ve kitaplar hediye etti.

Editör: Haber Merkezi