Mahallelerde yapılacak hizmetleri, düzenleme ve projelerden yararlanacak olanlarla birlikte belirlemek isteyen Başkan Olgun Atila, bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi sakinleriyle buluştu. Vatandaşların öneri, görüş ve sorunlarını dinleyen Başkan Atila, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Selahattin Özdemir'in de katıldığı toplantıda kendisine iletilen talepleri tek tek not etti. Fen İşleri, Temizlik İşleri, Sosyal Yardım İşleri, Tarımsal Hizmetler müdürlerinin de katıldığı toplantıda acil sorunların hemen ele alınarak çözülmesi konusunda gerekli talimatlar verildi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçenin 45 mahallesine eşit hizmet götürmek için büyük bir çaba sarfettiklerini belirterek, “Hizmet ve projelerimizi öncelik sıralaması yaparak, bütçemizi en verimli şekilde kullanmak istiyoruz. Bunu yaparken de daha çok yatırıma ihtiyaç duyan mahallelerimize öncelik veriyoruzö dedi. Yunus Emre Mahallesi'nde başka asfalt ve yol düzenlemeleri olmak üzere, yeşil alan ve park yapımı gibi hizmetlerin verildiğini söyleyen Başkan Atila, “Bundan sonra da en acil ihtiyaçlardan başlayarak hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Selahattin Özdemir de Başkan Olgun Atila'nın yaşadıkları sorunların çözülmesini hızlı bir şekilde sağladığını belirterek teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi