Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Belediye Akvaryum Kafe'de düzenlenen geceye, Çiğli'nin 25 muhtarı, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve müdürler katıldı. Muhtarlar için düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan Başkan Hasan Arslan, muhtarların, belediyenin mahallelerdeki meclis üyeleri olduğunu belirterek, muhtarların yapılan hizmetler açısından önemini vurguladı.

Çiğli'de 25 bin nüfusu mahallelerin olduğunu ve muhtarların bu anlamda ciddi bir nüfusu temsil ettiğini vurgulayan Başkan Hasan Arslan şöyle konuştu: "Her yerde ve her ortamda söylüyorum; muhtarlarımız bizim doğal meclis üyemiz. Muhtarlarımız seçilen ve mahallerini temsil eden en çekirdek birim. Demokratik bir yarışla göreve geliyorlar. Onları çok önemsiyorum. Kendilerini mahallelerinde kabul ettirerek bu noktaya ulaşıyorlar. Onlar için gönül ister ki çok şey yapalım. Ben buradan tekrar etmek istiyorum, muhtarlarımızın taleplerine anında cevap vermek bizim önceliğimiz. Tüm bürokrat arkadaşlarımı da bu konuda hassas olmaya davet ediyorum. Her zaman muhtarlarımızın yanındayız."

Çiğli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Gül de, muhtarların büyük bir dişlinin parçası olduğunu vurgulayarak, "Bu makine ne kadar iyi işlerse o kadar iyi hizmet ederiz. Çiğlimize bol bol yatırım yapılmasını diliyoruz. Bizler de elimizden gelenin en iyisini yapmak üzere Çiğlimiz için hizmetlerimizi aksatmadan büyük bir keyifle yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi