Türkiye’de Fer Mas tarafından temsil edilen Maserati, Arkas Otomotiv’in bayiliği ile şimdi de İzmir’de otomobil tutkunları ile buluşuyor. Markanın yeni lüks deneyimini yansıtan showroomun açılışı, özel bir davetle kutlandı. Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas’ın ev sahipliğindeki açılış törenine, İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ile Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü’nün de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Monreve Catering ve Lucien Arkas Bağlarının ödüllü eşsiz lezzetleri eşliğindeki açılışta, Trio Marla konukları karşılarken Flapper Swing Grubu ise cazın altın çağından eserleri seslendirdi. 

Arkas Holding ve Koç Holding işbirliği

Açılışta konuşan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas “Maserati otomobillerinin Tofaş bünyesinde yer alan Fer Mas’ın Türkiye Distribütörlüğünü üstlendiği dünyaca ünlü Maserati markasını İzmir’de 2 lokasyonda temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Başarının arkasındaki en önemli kelime güven. Bizim birbirimize duyduğumuz güvenin aynısını müşterimiz de hissetmeli ki bizi tercih etsin. Bu noktada Arkas Otomotiv ve Tofaş iş birliğinin en büyük gücü; yenilikçi oluşu, kaliteli hizmet anlayışı ve kurumsal olmanın verdiği güven duygusundan geliyor. Arkas Holding ve Koç Holding arasındaki bu sürdürülebilir iş birliğinin daha uzun yıllar aynı istikrarla devam edeceğine inancım tam“ dedi.

İtalyan tasarımının ruhunu yansıtacak

Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün ise “Arkas Otomotiv ile yeni bir Maserati bayiliği devreye almaktan heyecan duyuyoruz” dedi. Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ise “Bu açılış Arkas Grubu ile Tofaş Grubu için yeni bir iş birliğini temsil ediyor. Bu açıdan bizler için çok önemli. Arkas Otomotiv’in güçlü ekibinin, Maserati markasının ve efsanevi İtalyan tasarımının ruhunu müşterilerine en iyi şekilde yansıtacağına inanıyorum” diye konuştu.

Editör: Esra Seyirden