Toplam 370 kursiyerin katılımıyla bugüne kadar çeşitli türlerde 120 kısa filme imza atan Bornova Belediyesi Djital Film Atölyesi’nde 2017-2018 dönemi Kasım Ayı’nda yeniliklerle başlıyor. Bu dönem daha çok sinemasevere ulaşmak, bir araya gelmek, birlikte düşünmek, birlikte üretmek için  farklı bir sistem kuran Dijital Film Atölyesi, ikişer günlük üç atölye çalışması ile başlayacak.
Üç farklı konuda düzenlenecek olan atölyelerin üç farklı atölye eğitmeni olacak. Kasım, Aralık ve Ocak ayındaki atölye çalışmaları aynı şekilde yapılacak. Bu üç ay içinde düzenlenecek toplam dokuz atölyede dokuz atölye eğitmeni 135 katılımcıyla bir araya gelecek.

Dijital Film Atölyesi’ne katılmak için www.bornova.bel.tradresinde duyurular bölümünde yer alan başvuru formu linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz. Atölye’nien tüm başvuru ve etkinlik ilanlarını https://www.facebook.com/dijitalfilmatolyesiadresinden de görebilirsiniz.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila pek çok alanda olduğu gibi sanat ve kültürde de iddialı olduklarını belirterek, “Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile tiyatro alanında yer alıyoruz. Dijital Film Atölyesi ile de sinemaya yeni isimler kazandırıyoruz. Bugüne kadar bu atölyede çekilen 100’ün üzerindeki kısa film geldiğimiz noktayı kanıtlıyor. Sanata ve kültüre desteğimiz devam edecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi