Ankara’daki İzmirlilerin 1997 yılında kurduğu İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği 17 Şubat'ta derneğin 11. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Üyelerin katılımı ile gerçekleşen genel kurulda Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Aksu güven tazeledi.

Amacımız dernek faaliyetlerini yeniden canlandırmak

Genel kurulda yaptığı konuşmada KOVİD-19 Pandemisi nedeniyle azalan dernek faaliyetlerine rağmen Ankara’da İzmirlilerle bir arada dayanışma içerisinde olmaya çalıştıklarını vurgulayan Aksu, “Amacımız dernek faaliyetlerini yeniden canlandırmak ve hem İzmirli hem de Egeli hemşerilerimizle dayanışmayı arttırmak” ifadelerini kullandı.

Seçim sonrası göreve gelecek yeni yönetimin daha aktif olması gerekliliğinin altını çizen Başkan Aksu daha fazla gence ulaşarak derneğe dinamizm getirmek istediklerini de belirtti.

Yeni yönetim de şekillendi

Derneği 11. Olağan Genel Kurula kadar yöneten yönetim kuruluna destekleri ve çalışmaları için teşekkür eden Yasin Aksu, gerçekleşen seçim sonucunda oybirliği ile güven tazeledi.

Genel Kurul ardından gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı ardından görev dağılımı da gerçekleşirken yeni yönetimin şu şekilde oluştuğu görüldü:

Yönetim Kurulu Başkanı: Yasin Aksu

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Oğuz Can

Genel Sekreter: Erdem Öz

Sayman: Özenç Sancar

Yönetim Kurulu Üyeleri: Sevinç Kocatürk, Merve Karadayı ve Nihal Öz

Editör: Duygu Kaya