İzmir'in Bornova Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediye toplamda 100 personel alacak. Alınacak meslekler ise büro işçisi, şoför, operatör ve beden işçisi olarak açıklandı. Peki başvurular nereye yapılacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Detaylar haberimizde...


20 büro işçisi alınacak

Bornova Belediyesi 20 büro işçisi alımı yapacağını açıkladı. İşe başvuracak adayların 30 gün deneyimli olması yeterli. İşe başvuracak adayların lise mezunu olması ve erkek adayların ise askerliğini yapmış olması isteniyor.

10 şoför alınacak

Bornova Belediyesi şoför olarak görevlendirmek üzere 10 kişi alacak. Alınacak personelin SRC belgelerinin ve psikoteknik belgelerinin olması gerekiyor. Adayların E ve D sınıfı ehliyete sahip olması ve erkek adayların askerlik sorunu bulunmaması isteniyor.

10 operatör alımı

Bornova Belediyesi 10 operatör alımı yapacaktır. Adayların SRC belgeleri ve operatörlük belgesi olması gerekiyor. Adayların ehliyetlerinin ise E ve D sınıfı olması isteniyor.

60 beden işçisi alımı

Bornova Belediyesi 60 beden işçisi de alacak. Adayların en az ilkokul mezunu olması ve erkek aday ise askerliğini tamamlamış olması isteniyor.

İşe başvurular ne zaman yapılacak?

İlan için başvurular 15 Nisan-21 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular nereye yapılacak?

İlan için başvurular mail adresi üzerinden alınacak. CV'lerden olumlu olanlar için geri dönüş yapılacak saat ve gün verilecek. Başvuru mail adresi ise [email protected] olarak belirtildi.

Başvuruda istenen belgeler hangileri?

İlana başvuru yaparken adayların CV'lerini eksiksiz doldurması gerekiyor. CV'de bugüne kadar nerede çalışıldığı, ne görevde olduğu, telefon numarası, mezuniyet durumu, askerlik gibi bilgilerin yer alması isteniyor.

Editör: Özlem Çimen Durmaz