25 Nisan Perşembe günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinize karşı takındığınız bazı katı prensiplerinizden vazgeçmediğiniz takdirde, kalıcı bir beraberlik sağlamanız zor gözüküyor. Aşka bakışınızla ilgili bazı yeni düzenlemelere ihtiyacınız var. Kişilik farklılıklarından doğan sorunlar iş ortamında gerginliklerin yaşanmasına neden olsa bile, siz tavrınızı asla değiştirmeyin. Böylece olgunluğunuzu da göstermiş olursunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemseyin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle bu sıralar oldukça hassas duygulara sahipsiniz. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir gün. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Partnerinize karşı sabırlı davranırsanız sorun çıkması önlenebilir. Özellikle akşam saatlerinde çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu için sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İş ortaklığı içinde olduğunuz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki birtakım duygusal yığılmaların yansıması olabilir. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyuş biçiminiz çok sert. Sevdiğiniz kişi de çok alışık olmadığı bu durum karşısında bocalayabilir. Neyse ki akşama daha iyimser bakabileceksiniz. Mesleğinizle ilgili yeni projelerin temellerini atmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zihinsel ve entelektüel olarak o kadar aktifsiniz ki, ürettiğiniz fikirler herkes tarafından takdir edilecek. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aşk hayatınızda ilk defa karşılaştığınız bazı zorluklar sizi pasif hale getirebilir. Hatta bu günlerde kendinizi toplumdan ve işlerinizden geri çekme arzusunda da olabilirsiniz. Bu zor günleri, sevdiğiniz kimseyle birlikte olarak atlatmaya çalışın. İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyor, şansınızı çağırıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor. Bugün sizi çok mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Son günlerde sevgilinizle yaşadığınız problemlerle ilgili olarak konuşma zemini bulacaksınız. Birbirinize karşı anlayışlı davranarak sorunlarınızı çözme yoluna gidin. İş yaşantınızda bugünlerde değerlendirilmeye değer fırsatlar üst üste gelebilir. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

İçinizdeki huzursuzluğu, partnerinize yansıtmamaya çalışın. Biraz yalnız kalmak, kendinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gerginliğinizin partnerinizle ilgili olmadığını ona açıklarsanız sizi anlayacaktır. İş konusunda sizi destekleyenler var. Özellikle katılacağınız bir iş toplantısında saygı duyduğunuz birinin sizi takdir etmesi yatırımlarınız konusunda sizi cesaretlendirecek. Eğer kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Partneriniz sizden güven istiyor. İlişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. Bazı işlerinizi tamamlamakta, sonuca ulaştırmakta gecikmeler olabilir. Bu nedenle sabırlı davranmalı, disiplin göstermekte devam etmelisiniz. Neyse ki motivasyonunuzun yüksek olduğu bir dönem! Bu durum direncinizin artmasını ve kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

İlişkinizde sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girmeniz, sevgiliniz tarafından hoş karşılanmıyor. Yeni iş fırsatları var. Daha önceden başladığınız kararlı ve sabırlı faaliyetler sonucu hayata geçirdiğiniz, projelerinizde olumlu geri dönüşler alabilir, böylece uzun ve azimli bir çalışma döneminin sonunda elde ettiğiniz başarılarınızın tadını çıkartabilirsiniz. Ekonomik olarak yaşadığınız rahatlık geçici, rehavete kapılmayın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Karmaşık ruh halinden kurtulmaya çalışın. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalmanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız gerginliği, sert bir tavırla düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmaya çalışın. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınız mükemmel.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Yolunda giden ilişkinizde problemler çıkmaya başladı. Uzun süreli ilişkilerde problem kaçınılmaz olabiliyor. İlişkinizi bu esneklikle değerlendirmeye çalışın. Kariyerinizi ilgilendiren, umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk hayatınızda gözle görülür bir hareketlenme olacak, eğer bir sevdiğiniz yoksa bu dönem içinde şansınızı zorlamanızda bir sakınca yok. Özverili çalışmalarınız ve tok gözlülüğünüz iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

Editör: Esra Seyirden