Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Bugün aşk ve ilişkilerde başarılı olma şansınız yüksek. Arkadaşlarınız aracılığıyla tanışacağınız biri sizi etkileyebilir. İş hayatında değişiklikler olabilir, gelişmeleri lehinize çevirmelisiniz. Zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçının ve para darlığınızı kısarak en aza indirin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Duygusal ilişkilerinde gerilimli durumlar yaşayabilirsin. Karşındakini kandırmadan samimi bir şekilde dinlemek ve cevap vermek ilişki açısından önemli olacak. Aşk konusunda şu anda hiçbir değişiklik yapmamak en iyisi olabilir. Mesleki kararlara tamamen sadık kaldığın için başarılı oluyorsun. Ama bununla böbürlenmiyorsun. Parasal durumunda iyileşmeler son zamanlarda daha belirgin hale gelecek.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Gün boyunca birçok sorunla ilgilenmek zor olabilir ve psikolojinizi etkileyebilir. Sevgilinizi dinlemek ilişkinizi güçlendirebilir. İş yaşamındaki sıkıntılarınızı rutinleşmiş gibi görmeyin ve akıllı davranarak günü kazançlı bitirebilirsiniz. Para durumunuz normal ancak gereksiz endişelerden kaçının.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Aşk hayatında beklentilerin karşılanmaması üzücü olabilir ancak sorunları büyütmemek önemlidir. İş hayatında becerileriniz var ve ritmi yakalamak için çaba göstermelisiniz. Kısa iş seyahatinden soru işaretleriyle dönebilirsiniz ancak bugün maddi açıdan şanslısınız.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Karşı cinsten gelen iltifatlar hoşunuza gidebilir ancak kıskançlık sorunlarına neden olabilir. Mesleki anlamda duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler yaşanabilir. Parasal açıdan zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz ancak sakin kalarak gününüzü daha keyifli hale getirebilirsiniz. Yaptığınız işleri yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk hayatı mükemmel olan basak burçlarının karşı cins tarafından çekiciliği artmakta ve çevresinden ilgi görme olasılığı artmakta. Başakların zodyakta aldığı olumsuz etkilerle yaratıcılığı belirli koşullarla engellenmiş olsa da, henüz ortaya çıkaramadığı becerileriyle yeni fırsatlar yakalayabilir. Parasal açıdan sıkıntı yaşamayan kişide gelecek endişesi bulunmaktadır.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizi olumsuz etkileyebilecek durumlar var gibi görünüyor. Endişeleriniz veya sizi rahatsız eden beklentileriniz olabilir. Arzularınıza ulaşmak için çaba sarf etmelisiniz ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Kararlı ve sakin olmayı başarabilirseniz, yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Son derece enerjik olmanız ve biraz zorlayıcı davranmanız gerekebilir. Harekete geçtiğinizde, çevreniz sizi destekleyecek. Parasal konularda talepleriniz artıyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Partnerinizle konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkideki küçük sorunlar, size bu kadar da korkutucu gelmemeli. Unutmayın bunlar her ilişkide olabilecek sorunlar! İş planlarınızın karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerde iş yaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya verdiniz. Hayatın diğer yanlarından da zevk almaya çalışın. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Hoşlandığınız kişiye ısrarcı davranmaktan kaçının, zamana ihtiyaçları olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmaktan kaçınmayın ve sorunları ertelemeyin. Önümüzdeki günlerde atladığınız bir mesele gündeminizde olabilir, parasal konularda çevrenin etkisinden uzak kararlar alın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Beraberliklerin mutlu ve sağlam olabilmesinde en önemli etkenin dürüstlük olduğunu, aklınızdan çıkarmayın. Olayları abartmama doğrultusunda vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Olayları bütün olarak ele alabilmeniz ve bu doğrultuda iş dağılımı yaparken zorluk yaşamamanız, üstlerinizin de gözünden kaçmıyor. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız maddi destek, sizi çok rahatlatacak.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız sıkıntılar konsantrasyonunuzu bozuyor. Çevrenizdeki birinden, gönül işleriniz konusunda, yardım görebilirsiniz. İşinizle ilgili kafanızda birçok plan olabilir ancak bunları hayata geçirmeyi ertelemeniz, başarıya ulaşmanızı geciktirebilir. Başarıya ulaşma yolunda sabırlı olmalısınız. Kafanızı kurcalayan konularda sizden tecrübeli kişilerle konuşmayı geciktirmeyin. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

İstediğiniz köklü değişim arzuları aşk hayatınıza da yansıyacak. İçinde bulunduğunuz konumu değiştirmek isterken sevdiğinizle ilişkinizin bozulmaması konusunda dikkatli davranın. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olmalısınız. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden rahatsız olmayın, buna ihtiyacınız var.

Editör: Esra Seyirden