İZ GAZETE- Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar, Başhekim Yardımcıları Gaffar Karadoğan, Filiz Dağ, Bayram Köse, Hastane Müdürü Çiğdem Dalkılınç ve Başhemşire Gülçin Akın geçtiğimiz günlerde ek binanın ihale edilememesi ve birtakım sıkıntılar yüzünden görevlerinden ayrılmıştı.

Bir araya geldiler

Dün sabah saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Genel Sekreter Barış Karcı, Genel Sekreter Yardımcıları Ertuğrul Tugay, Zeki Yıldırım, Çağatay Güç, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Selin Zağpus Yiğitoğlu, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ve Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar, Başhekim Yardımcıları Gaffar Karadoğan, Filiz Dağ ve Bayram Kösebir araya geldi. 

Tugay'dan hekimlere geri dönün ricası

Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Cemil Tugay istifa eden hekimlerden göreve devam etmelerini rica etti ve yeni görevlendirmelerini yaptı. Toplantıda ayrıca depremde hasar gören ek binanın yeniden ihaleye çıkılması için karar verildi.

Görüşmenin ardından Başhekim Op. Dr. Yavuz Uçar, Başhekim Yardımcıları Gaffar Karadoğan, Filiz Dağ ve Bayram Köse yeniden idari görevlendirme ile eski görevlerine döndü.

Editör: Duygu Kaya