Alt yapı çalışmaları biten mahallelerde parke ve kilit taş döşemelerinin tamamlandığı bölgeleri gezen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Cumhuriyet Mahallesi'nde halkın talepleri doğrultusunda yapımı biten otopark alanını da inceledi. 
Cumhuriyet Mahallesi’nde beş yılda yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Sengel, “Cumhuriyet Mahallesi’nde 5 yılda kaldırımı, yolu derken 37 bin metrekarelik taş döşemesi ve iş yaptık. En son olarak da hemen Cemevi'nin alt tarafında bir alanımız vardı. Orada da otopark alanı oluşturduk. Yine Cemevi'nin ön tarafında da bir alan düzenlemesi yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Sengel: Kent mutlu, Başkan mutlu

2019 yılında Cumhuriyet Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarından dolayı birçok sorun oluştuğunu hatırlatan Sengel, “Geçen bu zamanda bütün işlerin gittikçe tamamlanmış olduğunu görmek ve yürünebilen, kaldırımı olan yolları görmek açıkçası bizi mutlu ediyor. Çünkü kent mutlu, Başkan mutlu” diye konuştu. 
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Çokyaman taleplerinin yerine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mahallemizde kaldırım ve yol sorunu vardı. Bunları başkanımıza ilettik. Başkanımız sağ olsun bu konuda bize yardımcı oldu. Hem yollarımız hem kaldırımlarımız yenilenmiş oldu” açıklamalarında bulundu.

Editör: Esra Seyirden