CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, yerel seçim sonuçlarının ardından bir açıklama yayınlayarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Onbaşıoğlu yapmış olduğu açıklamanın sonunda vatandaşların Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

İlçede gerçekleştirilen itirazların resmi bir prosedürden ibaret olduğunu ve hukuki bir süreç olarak tamamlandığını aktaran Onbaşıoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Demokrasinin ve kardeşliğin kenti Selçuk'ta tüm demokratik rekabet ve görüş farklılıklarıyla geçen zengin bir seçim döneminin ardından, Selçuk halkı büyük bir olgunluk ve sağduyu içerisinde tercihini yapmış, ilçemizin belediye başkanını, meclis üyelerini ve muhtarlarını belirlemiştir. Ülkemizin demokrasi tarihinin yasal ve resmi düzeltme taleplerinin bir parçası olarak ilçemizde gerçekleştirilen itirazlar, resmi bir prosedürden ibarettir ve hukuki bir süreç olarak tamamlanmıştır.

Selçuk halkının demokratik tercihleri sonucunda seçilen belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız tıpkı son beş yılda olduğu gibi Selçuk halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmaya hazırdır. Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede hizmet edeceklerine inancımız tam olan seçilmiş adayları kutlarız.

Selçuk'ta herkes kazandı, demokrasi kazandı.

Şimdi hep birlikte Ramazan Bayramımız vesilesiyle birliğimize, ortak değerlerimize ve huzurumuza sahip çıkmanın vaktidir.

Hepimize iyi bayramlar..."

Editör: Tuğkan Üsküp