Netflix haftalık Top 10 listelerini yeniledi. 18-24 Mart 2024 haftasında Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler açıklandı. İşte Türkiye’de en çok izlenen filmler…

 
1. İrlanda Rüyası

Hayallerindeki erkek ile en yakın arkadaşının evlenmesine günler kala İrlanda'daki kadim kayanın üzerinde gerçek aşkı bulmak için tuttuğu dilek Maddie'nin kaderini değiştirir.

 Her Sey Ask Icin
2. Her Şey Aşk İçin

Aşkı için her şeyi yapmaya hazır olan Alper, evliliklerinin önündeki son engeli kaldırmak için Sedef'in emekli albay dedesinin çiftliğinde askerî eğitimden geçmeyi kabul eder.

 
3. Romantik Hırsız

Peşine düştüğü sanat eseri hırsızının eski sevgilisi olduğunu öğrenen bir Interpol ajanı, onu suçüstü yakalamak için bir plan yapar.

 
4. Damsel

Yakışıklı bir prensle evlenen genç bir kadın, ateş soluyan bir ejderhaya kurban olarak sunulunca kendisini zorlu bir ölüm kalım mücadelesinin içinde bulur.

 

5. Hep Yek: Düğün

İstanbul'da hapisten firar eden Altan ve Gürkan, İç Anadolu'nun en büyük mafya babasının kızını düğünden kaçırarak yine ortalığı birbirine katar.

6. Adalet

Emekli istihbarat ajanı Robert McCall, genç bir hayat kadınını Rus Mafyası'nın acımasız üyelerinden korumak için gönülsüz biçimde aksiyona geri döner.

7. Adalet 2

Ölümcül becerileriyle yargı dağıtan eski DIA ajanı Robert McCall bu kez de bir zamanlar birlikte çalıştığı yakın bir arkadaşının intikamını almak için kolları sıvıyor.

 

8. Öldüren Sis

Küçük bir kasabada çıkan şiddetli fırtınanın ardından kasaba sakinleri, evlerinin üzerine çöken korkunç sisin dışarıda kalan herkesi öldürdüğünü fark eder.

9. Asfaltın Kralları

Oscar ödüllü bu filmde Amerikalı araba tasarımcısı Carroll Shelby ve yarışçı Ken Miles, Enzo Ferrari'nin Le Mans'daki egemenliğine son vermek için birlik olur.

10. Tepki

Charlie zihin gücüyle yangın çıkarabilen genç bir kızdır. Ancak karanlık odaklar, büyüdükçe bu gücü de artan genç kızın ve ailesinin peşine düşer. 

Editör: Esra Seyirden