İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Biyoloji Zümresi öğretmenlerinden Zeliha Eren, N 3 tane eTwinning projesine ortak oldu.

Eren, projelerle ilgili yaptığı açıklamada, "Nature For Our World isimli projemizi 10. Sınıfta okuyan öğrencilerimizle yürütmekteyiz. Türkiye, Romanya, Yunanistan, Ürdün ülkelerinden toplam 11 ortakla projemizi yürütmekteyiz. Bu proje ile öğrencilerde çevre bilinci oluşturulması, öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte fidan dikme etkinlikleriyle bitki örtüsüne katkı sağlayabilmeleri amaçlanmaktadır.' dedi.

10 ortaklı proje 

'My Live İn Our City projemizi 10. Sınıfta okuyan öğrencilerimizle yürütmekteyiz" diye konuşan Eren, "Türkiye, Romanya, Yunanistan, Ürdün ülkelerinden toplam 10 ortakla projemizi yürütmekteyiz. Bu proje ile şehrimizin doğal ve kültürel güzelliklerinin korunmasının, dünyaya ve çevreye olan faydaları konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmeyi hedeflemekteyiz" açıklamasında bulundu. 

Ağaç dikecekler

Eren açıklamasını şöyle sürdürdü:

"One Seddling A Huge World isimli projemizi ise 10. Ve 11. Sınıfta okuyan öğrencilerimizle yürütmekteyiz. Türkiye, Romanya, Yunanistan, Ürdün ülkelerinden toplam 10 ortakla projemizi yürütmekteyiz. Bu projemizle öğrencilerimizin çevre, insan haklarına, hayvan hakları vb. konularda duyarlı insanlar olarak yetişmesini sağlamak için meyve çekirdekleri ve ağaç dikeceğiz. Plastik atıkları toplayarak geri dönüşüme göndererek sürdürülebilirliği sağlamayı hedeflemekteyiz."

Editör: Duygu Kaya