İZ GAZETE- Spor Toto 1. Lig’in 15. hafta mücadelesinde Göztepe ve Altay, İzmir derbisinde karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz eşitlikle devam ederken, maçın 19. dakikasında Altaylı taraftarların bulunduğu bölümden, Göztepeli seyircilerin olduğu alana işaret fişeği atıldı. İşaret fişeği, sarı-kırmızılı taraftar Mehmet Çakır’ın yüzüne isabet etti. Kanlar içinde kalan yaralı taraftara, hemen sağlık görevlileri müdahale etti

Mehmet Çakır'ın ağabeyi Caner Çakır gazetemize yaptığı açıklamada, kardeşinin hayati tehlikeyi atlattığını, tedavisinin devam ettiğini söyledi.

'BUNU YAPANLAR GÖZALTINDA'

Çakır yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kardeşim çok şükür hayati tehlikeyi atlattı. Şu an tedavisi devam ediyor. Maça arkadaşlarıyla gitmiş, bir anda ne olduğunu anlamadan kendini kanlar içinde yerde bulmuş. Emniyet'ten bize verilen bilgiye göre bunu yapanlar gözaltına alınmış. Ama daha fazla bir bilgi alamadık. Şu anda hepimizin önceliği kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşması zaten. Ailecek çok üzüldük. Olay çok yeni, ilk önce sağlığımızı düşünüyoruz. Daha sonra adli konularla ilgili ne yapacağımıza karar vereceğiz. İlgilenen ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyoruz."

Editör: Haber Merkezi