İZ GAZETE- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef alan AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'ye sert tepki gösterdi.

'BELKİ VİCDANINIZ OLDUĞUNU HATIRLARSINIZ'

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yücel, ""Millet, iktidara “Artık sırtımıza basarak zenginleşmeyin, cebimizdeki son kuruşu alarak saraylarınızı aydınlatmayın” diye, “Geçinemiyoruz, Nefes alamıyoruz, Batıyoruz” diye isyan ediyor. Yüzünü saraya, sırtını halka dönen AKP’liler de, Tunç Soyer elektrik zammı zorbalıklarını yüzlerine vurduğu için, hop oturup hop kalkıyorlar. Bu ülkenin en büyük sorunu, milleti iflasın, intiharın ve çıldırmanın eşiğine getirenlerdeki bu rahatlıktır. Biz de bu sorunu kökten çözmeye and içtik, Çözeceğiz! Ne kaçacak yeriniz, ne inanılacak yalanınız kaldı. Zorbalığınızı, vicdansızlığınızı, milleti çıldırtan vurdumduymazlığınızı da sandığa gömeceğiz. Biz söyleyip gösterince çok inandırıcı gelmiyorsa, bari milletin halini görün, çığlığını duyun. Belki vicdanınız olduğunu hatırlarsınız. Fahiş zamlarla halkı ezip, kuruş kuruş indirimlerle tek adamı kahraman yapma girişiminiz de, çok sakil duruyor bilesiniz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde​ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç ​​​​​​Soyer İZSU'nun 2020 ve 2021 yılına ait faturalarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış, "Söyleyecek çok sözümüz var ama bu fotoğraf her şeyin özeti" ifadelerini kullanmıştı.

AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise Soyer'e "İZSU binasının camına astığı elektrik faturası karşılaştırması ile prim yapmaya çalışması oldukça karakomik bir durum! İZSU’nun kayıp kaçaklarını ve basiretsizliğini, su tüketilmeyen evlere gönderdiği faturaları da açıklasın o zaman" ifadeleriyle çıkışmıştı.

Editör: Haber Merkezi