Bornova Belediyespor, tamamı alt yapıdan yetişen ve yaş ortalaması 16 olan genç oyuncularıyla bu sezon ilk kez Türkiye 2. Kadınlar Ligi’nde mücadele etti. Yeşil-beyazlı ekip, 2. Lig’e yükselme yolunda play-off şansını son maçta kaybederken (B) Grubu Sinem Aksu Sezonu’nu 5. sırada tamamladı.
    
İKİ OYUNCU MİLLİ TAKIMA

Bornova’nın uçan kızları ilk kez mücadele ettikleri ligde play-off şansını kaçırsa da Berfin Havinsu Zengin’in ligin Gol Kraliçesi olması ile büyük mutluluk yaşadı.
Genç oyuncu, 6 maçta attığı 60 golle sadece kendi grubunun değil iki grup şeklinde oynanan 2. Lig’in en golcü oyuncusu oldu. Maç başına 10 gol ortalaması yakalayan Genç oyuncu, bu istatistikle Süper Lig ve 1. Lig dahil tüm ligler içinde ilk sırada yer aldı. Berfin bu performansı sayesinde takım arkadaşı Sudenaz Ayçin ile birlikte Yıldızlar 17 Yaş Milli Takım kampına da çağrıldı.

BAŞKAN İDUĞ: BİZLERİ GURURLANDIRDINIZ    

Başarılı oyuncu Berfin Havinsu Zengin, takım kaptanları Kaptan Yağmur Güler ve Benginur Nişançı ile Antrenör Arzu Gerçek, Bornova Belediye Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Başkan İduğ, Gol Kraliçesi Berfin’i plaketle onurlandırırken, ilk kez mücadele ettikleri ligde büyük bir mücadele ortaya koyan tüm ekibe teşekkür edip, “Bizleri gururlandırdınız. Önümüzdeki yıllarda daha önemli başarılara imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi