Yeşil-beyazlılar bir altın, bir bronz madalyayla İzmir’e döndü. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Lisanslı sporcularımızın elde ettiği başarılar bize gurur verdiği kadar, motive de ediyor. Tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Bolu’da düzenlenen Trampolin Cimnastik Federasyon Kupası Türkiye Şampiyonası’nda  Bornova Belediyespor rüzgarı esti. Yeşil-beyazlı sporcular, 19-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada önemli dereceler elde etti.

17/21 yaş kızlar kategorisinde Ece Ceylan Türkiye Şampiyonu olurken, bir madalya da 13-14 yaş kızlar kategorisinde geldi. Sıla Karakuş, Türkiye 3. sü oldu. 17/21 yaş kategorisinde Burçin Tulgar ile 10-12 yaş kategorisinde Yaren Gül ise Türkiye 4. lüğünü elde etti. Şampiyona’da Bornova Belediyesi adına yarışan diğer sporcular Nazlı Taş, Öykü Ozhan, Yaren Cesur  ve Aylin Ateş de elde ettikleri dereceler ile önümüzdeki yarışmalar için umut verdi.

SPOR ALTYAPISINA YATIRIM

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sporcularının elde ettikleri başarılar ile gurur duyduklarını söyledi. Bornova Belediyesi olarak özellikle amatör branşlara destek olduklarını vurgulayan Başkan Atila, “Amacımız özellikle çocuklar ve gençler öncelikli olmak üzere daha fazla insanımıza spor yaptırmak. Bu nedenle pek çok branşta spor kursu düzenliyor, ilçenin dört bir yanını spor tesisleri ile donatıyor. Bornova Belediyespor çatısı altındaki lisanslı sporcularımızın elde ettiği başarılar ise bize gurur verdiği kadar, motive de ediyor. Tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi